• Rreth 1
  • shokvalë系列-showroom1
  • shfaqja-Dhoma-11

mirë se vini në kompaninë tonë

Që nga viti 2008, ne jemi të specializuar në teknologjinë profesionale dhe të avancuar për sallone, spa, klinika dhe praktika.

Fokusi ynë i orientuar drejt ofrimit të klientëve me inovacione trajtimi të të menduarit përpara, kombinuar me një nivel të pashembullt shërbimi dhe mbështetje të vazhdueshme biznesi, ka bërë që ekipi ynë të zhvillohet me shpejtësi në liderë të industrisë – duke vendosur pikë referimi për atë që është e mundur në fushën e estetikës në zhvillim.Aktualisht, ne ofrojmë teknologji më të avancuar të trajtimit dhe mbështetje për rritjen e biznesit për mbi 2000 aksionistë në të gjithë Kinën.