• Околу 1
  • ударен бран系列-изложен салон1
  • прикажување-Соба-11

добредојдовте во нашата компанија

Од 2008 година, ние сме специјализирани за професионална и напредна технологија за салони, бањи, клиники и ординации.

Нашиот насочен фокус кон испорачување на клиентите со иновации за третман на напредно размислување во комбинација со неспоредливо ниво на услуга и постојана деловна поддршка, придонесе нашиот тим брзо да се развива во лидери во индустријата - поставувајќи го мерилото за она што е можно во растечкото поле на естетиката.Во моментов, обезбедуваме врвна технологија за третман и поддршка за раст на бизнисот на над 2.000 сточари низ Кина.